Internetové nákupy bez obáv - Hudec, Marián
Implementácia programu certifikácie internetových obchodov SAEC - Bezpečný nákup je kľúčovým projektom Asociácie pre elektronický obchod (SAEC) v roku 2008. Charakteristika programu. Známku Bezpečný nákup môže získať každý internetový obchodník, ktorý splní certifikačné kritériá. Obojstranný prospech certifikátov ako pre zákazníkov, tak aj pre obchodné firmy. Európsky trend. Aukcie cez internet - e-aukcie.