Strategie při výběru CSR projektu - Plachá, Jarmila
Stratégia spoločenskej zodpovednosti v Nadácii Českej sporiteľne. Výber konkrétneho projektu a jeho korelácia s víziou a misiou donátora. Spoločenská zodpovednosť (CSR) v súlade s celkovým správaním a podnikaním daného subjektu. Zhodnotenie žiadostí a výber vhodného projektu. Pravidelné overovanie, čo si o charitatívnych akciách myslia zákazníci. Charita v Bonus programe Českej sporiteľne.