Jak se zrodily platební karty
Vývoj používania platobných kariet vo svete a v Česku. Skutočný boom platobných kariet nastal v Česku až začiatkom 90. rokov minulého storočia, vo svete však bežne fungujú už niekoľko desaťročí. Prvá banková karta. Zberateľstvo platobných kariet.