Porovnávanie efektívnosti faktoringových spoločností - Puchá, Nikoleta
Zhodnotenie efektívnosti faktoringových spoločností, ktoré pôsobia na území Slovenskej republiky. Faktoringové ponímanie v obchodno-finančných vzťahoch. Prínosy faktoringu pre dodávateľov a faktoringovú spoločnosť.