Sponzorování versus darování - Štajer, Libor
Problematika darovania a sponzorovania a súvisiace daňové otázky z pohľadu legislatívy. Čo je darovanie. Darovacia zmluva. Čo je sponzoring. Požiadavka určitého protiplnenia. Barterová zmluva.