Nové marketingové trendy nejsou žádným strašákem - Tomek, Gustav
Z čoho vychádzajú zásadné trendy ďalšieho rozvoja marketingu. Marketing vzťahov - relačný marketing. Individualizácia vzťahov v marketingu. Koncepcia CRM. Budúcnosť marketingu. Marketingové správanie firiem.