Megakomunikace Made in China - Kopecký, Ladislav
Hlavný komunikačný prostriedok Číny v súčasnosti - letná olympiáda 2008. Príležitosť k väčšiemu otvoreniu sa svetu, vzájomného poznania a posunu na ceste k liberálnejšiemu prostrediu. Snaha získať dôveru médií rôznymi spôsobmi. Investície do olympiády. Svetová výstava Expo 2010 v Šanghaji s heslom Lepšie mesto - lepší život. Významná komunikačná príležitosť pri vytváraní imidžu krajiny. Transformácia čínskej spoločnosti a marketizácia verejnej komunikačnej kultúry.