Ako investovať úspory na penziu - Škriniar, Pavel, 1979-
Zabezpečenie efektívneho pomeru rizika a výnosov prostredníctvom diverzifikovaného portfólia. Pokročilý prístup životného cyklu. Optimálne rozdelenie aktív. Mertonova klasická teória rozloženia aktív. Dnešní investori, budúci penzisti.