Impulzy 2. stredoeurópskej konferencie o regionálnych vedách - Vlčková, Viera
V dňoch 10.-13. 10. 2007 sa v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrách konala 2. stredoeurópska konferencia na tému: Regionálna ekonomika a politika. Informácia o zameraní a cieľoch konferencie.