Vývojové trendy v poisťovníctve I. - Littvová, Zuzana
Dňa 7. júna 2007 sa v Senici konala medzinárodná vedecká konferencia na tému: Vývojové trendy v poisťovníctve I, ktorú zorganizovala Katedra poisťovníctva Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Informácia o zameraní a cieľoch konferencie.