Loajalita ... co za ní hledat a co už ne ? - Stejskalová, Alena
Výklad pojmu lojalita, lojálnosť. Lojálnosť vo firme. Nejde len o vernosť k firme vo význame, že zamestnanec vo firme zostane. Ľudia, ktorí sú s firmou zžití, vážia si ju a považujú si ju za "svoju, čo je tiež dôležité pre kvalitné susedské vzťahy a pre pôsobenie firmy navonok. Lojalita ako čestnosť.