Nové trendy ve firemním vzdělávání současnosti - Medzihorský, Štefan
Súčasné trendy vo firemnom vzdelávaní. Zmena koncepcie a posun od pripravených univerzálnych kurzov k adresným študijným programom. Zmena metodiky. Flexibilita. Vyššia špecializácia. Nový leadership. Rozvoj kompetencií. Koučovanie. Hodnotenie efektivity firemného vzdelávania.