Profituje sa z neistoty na akciových trhoch - Škriniar, Pavel, 1979-
Profil fondu Pioneer-Euro bond, otvorený podielový fond. Základné údaje o tomto fonde. Štátne dlhopisy a hypotekárne záložné listy. Porovnanie vybraných dlhopisových fondov pre bežných klientov. Rizikovosť fondov.