Kľúč k finančnej gramotnosti - Nagyová, Izabela
Finančné povedomie na Slovensku. Nízka finančná gramotnosť. Podpora finančného vzdelávania prostredníctvom e-learningu na stredných školách. Komunitné finančné vzdelávanie. Zámer projektu Banky v akcii. Zavádzanie inovácií.