Stavebné sporenie - zaujímavá alternatíva pre strednodobé zhodnotenie financií - Kutiš, Peter
História stavebného sporenia. Charakteristika stavebného sporenia. Stavebný sporiteľ. Cieľová suma a hodnotiace číslo. Využitie cieľovej sumy. Štátna prémia. Stavebný úver a medziúver. Likvidita. Bezpečnosť vkladov. Výnosnosť stavebného sporenia.