Hodnocení pracovního výkonu ... jak na to ?
Riadiaci pracovníci musia hodnotiť prácu zamestnancov, zlepšovať ich motiváciu a výkon. Prečo hodnotiť pracovný výkon zamestnancov, ako postupovať, čoho sa vyvarovať.