Mobbing a jeho dôsledky na osobnosť pracovníka - Kariková, Soňa
Problematika násilia na Slovensku. Charakteristika zneužívania, ohrozovania a napadnutia. Bullying, čiže šikanovanie. Bossing a mobbing ako psychické násilie na pracovisku. Príčiny mobbingu. Mobbing a jeho dôsledky na osobnosť pracovníka. Prevencia a riešenie problematiky mobbingu.