Vzdělávání zaměstnanců jak si vede Česká republika ve srovnání s Evropou ? - Coufalík, Jaromír
Situácia vo vzdelávaní zamestnancov v ČR ako výsledok prieskumu Českého štatistického úradu. Výsledky prieskumu vyjadrujú priemerné ukazovatele za celú ČR. Porovnanie s krajinami EÚ.