Jak na hodnocení úspěšnosti náborových kampaní aneb jednou řež a dvakrát měř - Vildová, Petra
Dnes stále častejšie používajú personalisti pri nábore pracovníkov nové komunikačné nástroje. S rozširujúcim sa portfóliom využívaných komunikačných nástrojov rastú i rozpočty a s nimi potreba vyhodnocovať efektivitu vložených finančných prostriedkov. Cena za získanie kandidáta. Tipy pre zlepšenie výsledkov náborovej kampane.