Audit marketingu a jeho prínosy pre strategické marketingové ciele - Oláh, Michal
Marketing vo svetle jeho auditu. Charakteristické znaky auditu marketingu a podmienky jeho uplatnenia v praxi. Vymedzenie funkcie marketingového auditu. Charakteristika jednotlivých spôsobov realizácie marketingového auditu. Praktický postup auditu. Audit riadenia predaja. V čom sa prejaví profesionalita audítora. Možnosti vyslovenia názoru. Príklady na uvedenie názoru audítora. Kritériá na vyjadrenie prínosu auditu. Prínosy marketingového auditu pre organizáciu.