Kvalitní zaměstnavatel spokojený zaměstnanec - Rezlerová, Jaroslava
Čo robí zamestnávateľa kvalitným. Obavy zamestnancov. Starnutie populácie a zamestnávatelia. Potreba celoživotného vzdelávania. Úspešný zamestnávateľ.