Celoživotné vzdelávanie, učenie - stratégia rozvoja spoločnosti založenej na vedomostiach
Charakteristika vzdelania. Potreba neustáleho vzdelávania. Vývoj celoživotného vzdelávania. Stratégia celoživotného vzdelávania. Hlavné kategórie vzdelávacích aktivít.