Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2007 - Strýčková, Jolana
Termíny vykonania ročného zúčtovania zdravotného poistenia (RZZP). Podstata RZZP. Základné pojmy. Oslobodenie poistencov od povinnosti vykonať a podať RZZP. Povinnosť vykonať a podať RZZP. Termíny a povinnosti zamestnávateľa pri vykonaní RZZP. Postup zamestnanca, ak vykoná RZZP sám. Postup pri vyplňovaní položiek jednotlivých tlačív. Vzory tlačív. Praktické príklady.