Dodatočné daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb - Jedináková, Zuzana
Povinnosť podať riadne, opravné a dodatočné daňové priznanie po novele zákona o správe daní účinnej od 1.9.2007. Povinnosť podať daňové priznanie k dani z príjmov fyzickou osobou. Zákonná lehota na podanie dodatočného daňového priznania k dani z príjmov. Dodatočné daňové priznanie, ak daňová povinnosť bola stanovená právoplatným rozhodnutím. Praktické prípady výskytu dôvodov na podanie dodatočného priznania. Dodatočné daňové priznanie bez sankcií. Správne delikty z titulu dodatočného daňového priznania. Príklady podania dodatočného daňového priznania v roku 2008 a ich vplyv na správne delikty.