Čo priniesla novela antidiskriminačného zákona? - Gejdošová, Slavomíra
Povinnosť zamestnávateľa v pracovnoprávnych vzťahoch zaobchádzať so zamestnancami v súlade so zásadou rovnakého zaobchádzania ustanovenou zákonom č. 365/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov. Dňa 14.2.2008 bol prijatý zákon č. 85/2008 Z.z., ktorý dopĺňa antidiskriminačný zákon o dôležité prvky. Jednotlivé zmeny a vzor žaloby o určenie povinnosti zamestnávateľa vykonať nápravu a o zaplatenie primeranej náhrady nemajetkovej ujmy v peniazoch.