Za volantem marketing a reklama - Špak, Dušan
Unifikácia v automobilovom priemysle. Nový pohľad na automobily - komodita a spotrebný tovar. Hodnotenie reklamy na autá najvyššou známkou. Snaha o posilnenie imidžu značky v reklame. Úloha prírody v reklame na autá. Budúcnosť automobilového trhu. Hľadanie nových technológií a použitie alternatívnych palív. Expanzia čínskych automobilov. Zvýšený dovoz ojazdených áut na český trh. Automobil na dôležitom mieste v hierarchii hodnôt. Značka auta - otázka prestíže a spoločenského postavenia. Automobilový priemysel - líder českej ekonomiky.