Špioni a kamufláže: auto jako subjekt komunikace - Klíma, Jan
Nápaditá komunikácia produktu ako kľúčový faktor úspechu na trhu. Premyslená PR stratégia na ovplyvnenie zákazníka pred tým, ako sa automobil objaví na trhu. Hľadanie nového mena pre automobil zapojením zákazníkov. Dávkovanie informácií na internete. Spolupráca s novinármi. Svetová premiéra nového výrobku na autosalóne.Využitie event marketingu. Spojenie značky auta so známou tvárou.