Targeting University Students in Audience Development Strategies for Opera and Ballet - Tajtáková, Mária
Postoje študentov univerzity k opere a baletu. Vývojové stratégie publika. Modely vývoja publika. MAO (Motivation, ability, opportunity) model. Model Záujem, návštevnosť pre segmentáciu študentského trhu umenia. Metodológia. Postoj študentov k opere a baletu. Motivácie a bariéry. Očakávania študentov pri návšteve opery a baletu. Klasifikácia študentského trhu podľa modelov.