Škoda Auto v Číně, Číňan ve Škodovce - Svoboda, Ondřej
Vstup automobilky Škoda na čínsky trh v roku 2007. Výroba áut Škoda Octavia v závode Shanghai Volkswagen na základe licenčnej zmluvy. Začiatok budovania predajnej siete už v roku 2006. Dôležité kritérium automobilu - luxusný vzhľad. Servis s ľudskou tvárou. Škoda Auto - partner olympijských hier a najúspešnejší dodávateľ servisných služieb