Vplyv maloobchodu na verejné financie - Ožvoldová, Katarína, 1984-
Postavenie maloobchodníkov v hospodárstve EÚ. Ich podiel na pridanej hodnote v sektore distribúcie. Vplyv na ponuku práce. Prínos sektora maloobchodu k verejným financiám a vzájomný vzťah medzi týmito dvoma oblasťami.