Teoreticko-metodologické problémy účtovníctva Slovenskej republiky v procese zosúlaďovania s právom Európskej únie - Šlosárová, Anna
Informácia o riešení projektu, zámerom ktorého bolo priniesť nové teoretické poznatky a rozpracovanie konkrétnych metodologických problémov účtovníctva za účelom zabezpečenia transparentnosti informácií poskytovaných finančným výkazníctvom pre rôznych používateľov informácií z účtovníctva v medzinárodnom meradle. Implementácia rovnakých princípov účtovníctva v podmienkach SR. Výsledky riešenia výskumného projektu za celú dobu riešenia (2005-2007).