Franchisingové združenie - adresa č. 1 - Štensová, Antónia
Služby franchisingových asociácií. Sprostredkovanie kontaktov inštitúcií a osôb pôsobiacich vo franchisingu. Realizované podujatia v rámci franchisingových veľtrhov. Spolupráca vzdelávacích inštitúcií s franchisingovými asociáciami.