Spolupráce mezi ČSÚ a Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíne - Hrbáček, Pavel
Informácia o 3-ročnej spolupráci medzi Českým štatistickým úradom a Univerzitou T. Baťa v Zlíne, o formách a spôsoboch spolupráce. Opis Dohody o spolupráci.