Analýza informácií z účtovníctva pre potreby hodnotenia úrovne hospodárskych procesov v krajinách EÚ - Feketeová, Renáta, 1974-
Informácia o riešení projektu IGMP č. 2317110/06 v roku 2007. Cieľ výskumu na rok 2007. Výsledky riešenia projektu v rokoch 2006-2007.