Instore reklama mění chování zákazníků - Skokan, Igor
Vplyv instore reklamy na predaj a zmenu nákupného správania zákazníkov. Výsledky prieskumu uskutočneného v roku 2007 agentúrou OMD Czech. Využitie POS nosičov na propagáciu produktu spojené s akčnou zľavou na letákoch alebo so súťažou. Faktory, ktoré ovplyvňujú výkonnosť tohto média. Výsledky výskumu - navýšenie predaja je krátkodobé, nosič pôsobí len v dobe svojej prítomnosti v predajni, nárast predaja je rôzne vysoký pre rôzne produktové kategórie.