Zkušenosti ze světa - Bartoňová, Kateřina
Typický izraelský zákazník - technologicky vzdelaný, kritický a citlivý k cenám. Google v Izraeli v anglickom jazyku. Využívanie bannerovej reklamy na internete izraelskými firmami. Izrael - krajina imigrantov. Veľká skupina ruských Židov - televízne prenosy aj reklamy v ruskom jazyku. Tendencia k častejšiemu používaniu angličtiny na propagáciu produktu. Izrael - jeden z najvyspelejších krajín v oblasti technológií, vedy a výskumu. Výdavky na on-line reklamu v roku 2007. Yahoo - zvýšenie aktivít a uzavretie obchodu s izraelským portálom Walla.