Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Vplyv účtovných transakcií na stavy aktív a pasív účtovnej jednotky. Štyri základné typy zmien súvahových stavov. Transakcie ovplyvňujúce výsledok hospodárenia. Príklady.