Výuka jednorozměrné a dvourozměrné analýzy kategoriálních dat - Řezanková, Hana
Analýza dát vo všeobecnosti, ale i konkrétne výučbe základov analýzy kategoriálnych dát v bakalárskom i magisterskom štúdiu. Príprava predmetu pre akreditáciu. Dôsledky voľnej tvorby študijného plánu na obsah a spôsob výučby. Výber softwaru a dátových súborov. Porovnanie programových systémov a dátových súborov.