Metoda latinských čtverců ve spolehlivostních úlohách - Záruba, Jan
Porovnanie rozptylu odhadov získaných na základe metódy Monte Carlo s rozptylom odhadov získaných pomocou metódy latinských štvorcov. Vlastnosti metódy latinských štvorcov. Vhodnosť metódy latinských štvorcov pre riešenie úloh z teórie spoľahlivosti. Výdatnosť (eficiencia) metódy latinských štvorcov.