Participativní marketing - propagace digitálního věku - Jindříšek, Tomáš
Inovácie v súčasnom marketingu: lepšia možnosť merania efektivity marketingových aktivít a nové možnosti komunikácie pre zákazníkov. Rastúci význam moderných komunikačných kanálov. Ovplyvňovanie zákazníkov. Snaha dostať sa do priazne zákazníkov. Zmeny v komunikácii so zákazníkom a zmeny služieb.