Nedostatky účtovných výkazov a možnosti ich odstránenia - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Účtovná závierka je štruktúrovaná prezentácia skutočností, ktoré sú predmetom účtovníctva poskytovaná osobám, ktoré tieto informácie využívajú. Účtovná závierka však nie je dokonalým zdrojom informácií a môžeme sledovať aj množstvo obmedzení v tejto oblasti. Výpočet obmedzení. Napriek nim údaje obsiahnuté v účtovnej závierke majú vysokú vypovedaciu schopnosť a účtovná závierka ako celok môže dostatočne spoľahlivo a včas upozorniť na prípadné možné problémy firmy.