Zdravotné poistenie komplexne - Slaninková, Katarína
Zdravotné poistenie ako poistenie osôb. Verejné zdravotné poistenie, individuálne zdravotné poistenie. Povinné a dobrovoľné verejné zdravotné poistenie. Vznik a zánik povinnosti verejného zdravotného poistenia osôb s trvalým pobytom a bez trvalého pobytu na území SR. Prihláška na zdravotné poistenie.