Outsourcing interní logistiky - Sikora, Petr
Zabezpečovanie internej logistiky firmou PST Ostrava a.s. pre kutnohorský závod Philip Morris ČR a.s. Výhody, ktoré prináša outsourcing logistických služieb pre výrobný podnik. Fázy realizácie internej logistiky: výberové konanie, implementácia. Kroky v rámci implementácie: fáza prevzatia, fáza stabilizácie, fáza optimalizácie a fáza trvalého zlepšovania. Doterajšia spolupráca uvedených firiem ako dôkaz vhodnosti a výhodnosti outsourcingu logistických služieb.