Regionálny rozvoj a regionálna politika s dôrazom na Slovensko - Rajčáková, Eva
Regionálny rozvoj a regionálna politika na Slovensku - súčasný stav a perspektívy. Ciele regionálnej politiky v programovacom období 2007 - 2013 - konvergencia, regionálna konkurencieschopnosť a zamestnanosť, európska územná spolupráca. Životné prostredie a riešenie problémov prostredníctvom nástrojov regionálnej politiky.