Hmotná zodpovednosť zamestnancov - Kaveschánová, Silvia
Zodpovednosť zamestnanca za škodu - všeobecná zodpovednosť za škodu, osobitná zodpovednosť za škodu. Osobitná zodpovednosť zamestnanca za škodu : zodpovednosť za schodok na zverených hodnotách, zodpovednosť za stratu zverených predmetov. Zánik dohody o hmotnej zodpovednosti. Spoločná hmotná zodpovednosť. Náhrada škody pri spoločnej hmotnej zodpovednosti. Postup zamestnávateľa pri uplatňovaní náhrady škody.