Zrušenie obchodných spoločností bez likvidácie z účtovného hľadiska - Ondrušová, Lucia, 1981-
Vymedzenie právnickej osoby. Vznik a zánik spoločnosti. Dobrovoľné zrušenie obchodnej spoločnosti bez likvidácie. Účtovný pohľad na dobrovoľné zrušenie spoločnosti bez likvidácie. Deň zlúčenia, splynutia a rozdelenia spoločnosti. Princíp ocenenia majetku a záväzkov.