Sú biopotraviny kategóriou? - Košťál, Daniel
Vnímanie pojmu kategória z pohľadu dodávateľa, z pohľadu obchodníka a z pohľadu zákazníka. Biopotraviny nie sú kategóriou, ide o skupinu viacerých menších a väčších kategórií. Nákupná stratégia. Proces zavedenia biopotravín do predaja predpokladá určitú logickú postupnosť. Bio a rozhodovací proces.