Obsahová náplň predmetu "Účtovníctvo poisťovní" v súvislosti s vykazovaním účtovnej závierky podľa IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
V súvislosti s prechodom komerčných poisťovní na zostavovanie účtovnej závierky podľa IFRS bolo potrebné aktualizovať učebný plán predmetu Účtovníctvo poisťovní. Cieľom príspevku je vyhodnotenie predpokladov a obsahového zamerania predmetu v jeho nových podmienkach.