Európu dobiehame službami - Vladová, Anna
Analýza objemu spotreby Slovenska v porovnaní s krajinami Európskej únie. Charakteristika skutočnej spotreby domácností. Úroveň konečnej spotreby na obyvateľa oproti EÚ 27. Podiel výdavkov na potraviny. Miera podobnosti spotrebných štruktúr. Slovensko sa v oblasti spotreby služieb rýchlo priblížilo k vyspelým ekonomikám.