Stanovenie priemernej minimálnej hodinovej produkcie výrobnej linky - Pekár, Juraj, 1972-
Prezentácia aplikácie klasickej mikroekonomickej teórie na konkrétnom výrobnom podniku. Na základe uvedenej analýzy sa môže podnik rozhodovať o budúcom chode, prípadne o zmene technológie výroby, aby dosiahol svoj prioritný cieľ - maximalizáciu zisku.